andrea v.
24/05/17
 

Capabel bedrijf

 
Gowa kwam keurig op tijd en heeft de werken goed uitgevoerd. Ze hebben aan enkele woorden genoeg om te begrijpen wat je bedoelt. Zeer flexibele en harde werkers. Vooraf wordt besproken wat ze gaan doen en hoe lang dit ongeveer zal duren. Ze hebben op onze vraag zelfs nog een extra boom omgelegd, wat voor ons aardig meegenomen was.
Lees verder
 
Matthias Rv.
14/04/17
 

Snoeien platanen en leilindes

 
De platanen en leilindes zijn hier mooi gesnoeid. Achteraf ook alles netjes opgeruimd. We hadden weer een mooie winterklare tuin. Nogmaals bedankt!
Lees verder
 
Stefanie c.
01/04/17
 

Prima vakmanschap

 
Na het bekijken van de uit te voeren werken wisten wij vrijwel meteen dat we met Gowa goed gesteld waren. Na de bespreking van de prijs werd dit alsmaar duidelijker. Ook na de werken zijn wij zeer content. Prima vakmanschap!
Lees verder
 
Dieter G. & CĂ©line SW.
17/10/16
 

Een aanrader voor iedereen

 
Wij zijn zeer tevreden over Gowa. We hebben al enkele keren beroep kunnen doen op Gowa en het is zeker niet de laatste keer. Wij raden Gowa aan iedereen aan!
Lees verder
 
Johan Vdw.
29/08/16
 

Keurig werk geleverd

 
Deze week heeft Gowa hier de handen uit de mouwen gestoken, onze tuin is helemaal klaar voor de lente. Ze hebben keurig werk geleverd.
Lees verder
 
Femke m.
14/05/16
 

Aangename samenwerking, met een prachtig resultaat

 
Enkele weken geleden hebben wij onze gazon laten aanleggen door Gowa. Door de professionele uitvoering en de aangename samenwerking zijn wij dubbel tevreden met het prachtige resultaat.
Lees verder
 
Jozef Vdb.
17/09/15
 

Service en kwaliteit

 
Het resultaat mag er zijn. Super service en goede kwaliteit.
Lees verder
 
Monique D.
09/06/15
 

Tevreden klant

 
Ik ben zeer tevreden. Na de aanvraag van een offerte werd er telefonisch contact opgenomen om een afspraak te regelen. Zowel voor de offerte als voor het inplannen van de werken kreeg ik snel reactie. GOWA heeft niet alleen hard, maar ook heel proper gewerkt.
Lees verder
 
 

Onkruid vermijden met hakselhout

 

Wist u dat: Hakselhout goed is tegen onkruid? Bent u, zoals vele anderen ook geen liefhebber van wieden? Wel, dan heeft GOWA voor u de oplossing. Hakselhout is niet alleen goed tegen onkruid, maar het zorgt ook voor een goed bodemleven.

 
 
 
 

Interesse in Gowa?